Reactie plaatsen

Reacties

Marion seijmonsbergen
7 maanden geleden

Goedemiddag
Was wat het pakket keurig verzorgd. Ben heel blij met de engel en het kadootje. Bedankt.
Gr marion

Willy
een jaar geleden

Hallo, Hartelijk bedankt voor de zeer mooie console! en de zeepjes.De buitenkant van het pakket was al zo mooi! Complimenten! Graag tot een volgende keer en een fijne zomer!

Marieke Nederpel
een jaar geleden

Heel blij met mijn aankopen (eikenblad krans en leisteen dienblad). Alles zorgvuldig verpakt.
En 2 leuke kleine geurzeepjes in de envelop met de factuur :-). Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Kortom TOPSHOP!

Sandra
2 jaar geleden

Heel erg snel en goed verpakt mijn bestelling ontvangen. Daarbij de doos leuk met inpakpapier verpakt en als verrassing een heerlijk ruikend geurzakje gekregen. Super blij met de spulletjes. Een aanrader om te shoppen bij de Franse Hoeve...altijd snelle en goede levering!

Wessel
3 jaar geleden

Superleuk contact gehad met de eigenaren, nadat ik heel open en welkom werdt ontvangen zijn we naar de winkel gegaan boven. Super leuke artikelen en écht een ongedwongen en gezellige sfeer. Heel veel leuke dingetjes kunnen kopen die je niet vaak ziet, ik ben goed geslaagd met hele unieke spulletjes! Ik kom zeker nog eens terug! ❤️

Julie
3 jaar geleden

hoi Marlies, ik heb het pakket deze middag reeds ontvangen. Wat een snelle levering. Het was super goed verpakt. Hele mooie flessen passen heel goed bij mijn verzameling aardewerk, ik ben er super blij mee.
Prachtige webshop.
Alvast tot een volgende keer...

Huiskes
3 jaar geleden

Heb een bestelling gedaan en ben zeer tevreden 👍

Rianne Wassink
3 jaar geleden

Bestelling snel binnen gekregen zorgvuldig verpakt! Mooie kadootjes om uit te pakken😉Super blij mee. Zal zeker vaker bij jullie shoppen.

Lya Schellen
3 jaar geleden

Ik heb gisteren een krukje en een zinken potje besteld en vandaag al binnen gekregen! Het was zorgvuldig verpakt met een leuk pakpapier er omheen. Ben erg tevreden en blij.

Astrid Magito
3 jaar geleden

Gisteren voor de eerste keer een bezoekje gebracht en wat een mooie spulletjes heeft Marlies toch!! Je wordt er zelfs een beetje hebberig van😃. Ik werd superleuk geholpen en het zal zeker niet bij deze ene keer blijven. Marlies, dank je wel voor het gezellige bezoek😘