Reactie plaatsen

Reacties

Nina
5 dagen geleden

Nadat onze serre klaar was de inrichting ingevuld met spullen vd webshop
Van windlichten tm franse kruiken en heerlijke plaids om onder weg te kruipen als het wat frisser is.
Vlinders om de muur te decoreren
Blikvanger is toch wel het beeld 'Ensemble'. We zijn er zo blij mee.

Met de kerst had ik wat cadeautjes nodig. In overleg 2 leuke pakketjes uitgezocht. Werden netjes verpakt en bezorgd bij de ontvangers.

Top allemaal en ik vermoed dat ik nog niet uitgekocht ben.πŸ˜‰

Rebecca
6 dagen geleden

Super vriendelijk te woord gestaan bij vragen over mijn bestelling. De bestelling werd direct na betaling verzonden met een bewijsje in mijn mail en stond de volgende dag al op de stoep. Alles enorm zorgvuldig verpakt. Blij met de bestelde spulletjes en als webwinkel een dikke aanrader!

Sandra Wensvoort-Genesis
6 dagen geleden

Veel te leuke spullen bij de Franse Hoeve!!! Mijn man met de kerst verrast met een prachtig Mariabeeld. Geweldig leuk ingepakt in kerststijl. Deze week een stoere zinken broodtrommel, kruik en candlecups gekocht. Super goed ingepakt en super snelle levering. Ik heb mijn adres gevonden hoor! Ook hopelijk een keertje naar Frankrijk om jullie sfeer daar mee te maken.

Sandra
11 dagen geleden

Mooie spullen, snelle levering, netjes ingepakt. Zeker een aanrader.

Joke Scheffer
20 dagen geleden

Bij de Franse Hoeve geweest. Echt zo veel leuke dingen! Antiek, brocant, nieuw..heel verleidelijk! Voor elke stijl wat wils! Leuke dingen gekocht!!

Brigit Post
3 maanden geleden

Mocht vandaag een kijkje nemen in de Franse hoeve , keek mijn ogen uit. Wat een leuke , mooie stoere , brocante spullen zeg.
Alles zag er verzorgd uit πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

AngΓ©la
3 maanden geleden

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, ik heb de kruiken perfect ingepakt ontvangen. Ze staan prachtig op de plek die ik voor ze had bedacht. Bedankt voor de goede en prettige service. Ik blijf vanaf nu jullie Facebook en site in de gaten houden πŸ˜‰.

Helena
5 maanden geleden

Ik heb vandaag m'n eerste bestelling binnen gekregen. Ik ben er zo blij mee! Mooie borden en mokken uit Frankrijk. En niks was teveel...je bent zelfs nog speciaal voor me op pad geweest! Super. Ik kom zeker weten vaker bestellen 😍

Patricia
6 maanden geleden

Super om te zien hoe deze webwinkel groeit en steeds nieuwe spullen heeft. Iedere keer weer een surprise wat ze vinden, snelle reactie en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Echt een aanrader om eens een kijkje te nemen in de winkel!

Karen
6 maanden geleden

Vandaag de kaasplank van hout en marmer ontvangen. Geweldig goed ingepakt en ziet er prachtig uit!